Nyt on pikkumekko vesirajassa! Jenna säästi kangasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jenna Dewan Tatum on noussut tunnetuksi elokuva- ja televisiorooliensa lisäksi siitä, että hänen aviomiehensä on maailman seksikkäimmäksi mieheksi valittu Channing Tatum. Näyttelijänä ja tanssijana töitä tehnyt kaunotar on mukana uudessa Witches of East End -sarjassa.

Splash
Splash

Eilen illalla Jenna kuvattiin poistumassa Los Angelesissa ravintolasta, jossa hän oli viettämässä iltaa yhdessä ystävänsä kanssa. Päähuomion varasti Jennan valkoinen pikkumekko, jota ei ollut pituudella pilattu.

Step Up -tanssielokuvaa aikoinaan yhdessä tähdittänyt näyttelijäpariskunta suuntasi häämatkalle Balille heti häiden jälkeen. Kuherruskuukausi sai ikävän käänteen jo ensimmäisen illan jälkeen, kun molemmat saivat vatsataudin. Sairastumisen takia pariskunta päätti lopulta keskeyttää häämatkansa ja palata takaisin kotiin.

Splash
Splash