Manny Pacquiao teki hyvää – jakoi koululaisille ruokaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nyrkkeilijätähti Manny Pacquiao on julkaissut Instagramissa ilahduttavan videon, jossa hän jakaa filippiiniläisen koulun nuorille opiskelijoille ruoka-annoksia. Saranganissa sijatsevassa koulussa ruoka-apu otettiin avosylin vastaan.

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun mies auttaa vähäosaisia kotimaassaan. Mies on aina avokätisesti tukenut hyväntekeväisyysjärjestöjä ja erityisesti lapsia ja nuoria, jotka ovat maailman tulevaisuus. Daily Mail -lehden mukaan netissä julkaistu video on vain yksi monien joukossa.

Saranganilaisesa koulussa opiskelevat koululaiset muistavat miehen hyväsydämisen teon varmasti pitkään. Hyväntekeväisyysprojektit ovatkin pitäneet 36-vuotiaan nyrkkeilijän kiireisenä. Leikkaukseen valmistautuvan Pacquiaon on huhuttu olevan sivussa otteluista jopa vuoden verran.