Mallitulokkaan rohkea asu paljasti takapuolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli Charlotte McKinney nousi suuren yleisön tietoisuuteen tammikuussa, kun hän esiintyi Carl’s Jr. -hampurilaisketjun kohutussa mainoksessa. Vaaleakutrista tähteä on ehditty kutsumaan jo Kate Uptonin haastajaksi ja hänen tähtensä on kovassa nousussa.

Splash
Splash

Charlotte McKinney poseerasi eilen punaisella matolla Spike TV Guys Choice 2015 -tapahtumassa Sony Picturesin studioilla Los Angelesin Culver Cityssä. Hänen estoton asunsa paljasti koko selän aina peppuvakoon saakka.

Floridasta kotoisin oleva Charlotte McKinney ryhtyi tavoittelemaan uraa mallina ollessaan 17-vuotias. Nykyään 23-vuotias vaaleaverikkö käytti Instagram-tiliään portfoliona. Charlotte noteerattiin Esquire-miestenlehdessä, ja sittemmin hänet on nähty muun muassa muotibrändi Guessin mainoskampanjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash