Nicki Minaj valehteli faneilleen? Hämmentävä väite haastattelussa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huhtikuun alulla Nicki Minaj sai sosiaalisen median kohisemaan hänen nimettömässä sormessaan kimaltelevan sormuksen ansiosta. Kihlasormukseksi epäilty 750.000 dollarin arvoinen koru ei olekaan kihlasormus, niin kuin Minaj on antanut kaikkien ymmärtää.

Räppäri Meek Mill nimittäin kertoi Fader-lehden haastattelussa, ettei hän ole kihloissa kenenkään kanssa. Mies täsmensi myös, että hän ei ole koskaan kosinut tyttöystäväänsä Nicki Minajia. Räppäri kertoi, että he ovat vasta alkaneet seurustella ja hän haluaa tutustua Nickiin paremmin.

Mill tunnusti, että hän ja Minaj ovat kuitenkin palavasti rakastuneita toisiinsa. Väärinkäsityksen selvittämiseksi Meek Mill kertoi, että hän osti Nickille hulppean sormuksen toista tarkoitusta varten.

Mies kertoi, että sormuksella hän halusi vahvistaa sen, että he olivat vakavassa parisuhteessa eivätkä tapailisi muita. Ilmeisesti sormus sinetöi heidän parisuhteensa ja se olikin kihlasormusta edeltävä sormus.