Perheenäiti ei jaksanut kävellä rappusia – pudotti lapsen parvekkeelta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä toisten ihmisten käytös kummastuttaa niin paljon, että se halutaan kuvata videolle. Nyt erään sivusta seuraajan kameraan tallentui uskomaton tilanne, kun äiti pudotti oman lapsensa parvekkeelta alas miehensä syliin ollessaan liian laiska kävelemään rappusia alas.

Ohikulkija oli kuvannut Kazakstanissa videolle, kun eräs äiti pudotti lapsensa parvekkeelta. Äiti oli ilmeisesti liian laiska viemään lasta alakertaan eikä mieskään ollut jaksanut kavuta rappusia ylös. Äiti päätyy videolla pudottamaan poikansa miehen käsivarsille.

Äiti pitelee käsistä kiinni ilmaa potkivaa poikaansa, joka on videon mukaan vasta puolitoistavuotias. Lopulta hän päästää pojasta irti ja mies saa lapsesta kopin. Siitä huolimatta, että mies saa lapsensa kiinni, on videolla näkyvä tilanne todella pelottavaa katseltavaa.