Liikuntarajoitteista nöyryytettiin – joutui ryömimään lentokoneeseen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisnainen sai äskettäin pöyristyttäviä uutisia San Diegon lentokentällä, kun henkilökunta ilmoitti hänelle, että kone lähtee, eikä heillä ole aikaa laittaa pyörätuoliramppia koneeseen.

Theresa Purcellille kerrottiin, että jos hän haluaa päästä istumapaikalleen, oli hänen luovuttava pyörätuolista. Hämmentynyt lentomatkustaja joutui ryömimään istumapaikalleen muiden katsellessa vierestä.

Kohtelustaan järkyttynyt Theresa lähetti American Airlines -lentoyhtiölle valituksen ja hän toivoi saavansa korvauksia kokemastaan. Yhtiö kuitenkin kieltäytyi maksamasta korvauksia ja tarjosi vain anteeksipyynnön tapahtuneesta.

Theresa Purcell ei tyytynyt saamaansa pahoitteluun vaan nainen päätti viedä asian käräjille. Purcell vaatii American Airlinesilta 75.000 dollarin korvauksia nöyryytyksestä ja kärsimyksestä. Metro-lehden mukaan Theresan tapaus on saanut paljon julkisuutta. Theresa toivoo olevansa lentoyhtiöille muistutus siitä, että ei ole hyväksyttävää kohdella liikuntarajoitteisia kuin toisen luokan kansalaisia.