Mies tanssi sadassa paikassa – tuloksena ikimuistoinen video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies ProjectOneLife-nimisen YouTube-kanavan takana teki aiemmin 100 Days of Dance -nimisen videon, jossa hän tanssi huoneessaan samaa tanssia joka päivä sadan päivän ajan. Nyt mies on tehnyt uuden videon, jossa hän vie tanssin toiselle tasolle.

100 Places of Dance -nimisellä videolla mies tanssii tekemäänsä koreografiaa hyväntuulisen musiikin tahdissa. Videolla vilisee useita eri paikkoja, joista Metro-lehti arvelee valtaosan olevan kuvattu Yhdysvalloissa.

Mies on tehnyt Bucket List -nimisen videon, jossa hän kertoo asioista, joita hän haluaa vielä elämänsä aikana tehdä ja kokea. Sijalla 22 miehellä on se, että hän oppisi tanssimaan. Tanssivideoiden tuli aluksi olla tämän kohdan yliviivaus, mutta mies ei koe vieläkään osaavansa tanssia tarpeeksi hyvin, että voisi pyyhkiä kyseisen kohdan listastaan pois.