Salakuvia James Bond -kuvauksista – mitä näyttelijän kasvoille tapahtui?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman kuuluisin salainen agentti, James Bond, tekee tänä vuonna paluun valkokankaille. Marraskuussa ensi-iltansa saavan Spectre-elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Lontoossa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Saksalaisnäyttelijä Christoph Waltzilla on rooli tulevassa Spectre-elokuvassa, ja hänen huhutaan näyttelevän elokuvan pääpahista. Kuvauspaikalta otetuissa kuvissa 58-vuotiaan näyttelijän kasvoilla nähdään valkoisia pisteitä, jotka ovat herättäneet internetissä keskustelua miehen roolista.

Valkoiset pisteet viittaavat siihen, että miehen kasvoja tullaan muokkaamaan jälkikäteen motion capture -tekniikan avulla. Huhujen mukaan Christoph Waltzin roolihahmon kasvot olisivat arpien peitossa, mikä sopisi hyvin klassisten Bond-pahisten linjaan.

James Bondin rooliin palaavan Daniel Craigin ja Christoph Waltzin ohella Spectre-elokuvan päärooleissa nähdään Monica Bellucci, Lea Seydoux, Ralph Fiennes ja Dave Bautista. Sam Mendesin ohjaaman elokuvan Suomen ensi-ilta on 6. marraskuuta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat