Salakuvia James Bond -kuvauksista – mitä näyttelijän kasvoille tapahtui?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman kuuluisin salainen agentti, James Bond, tekee tänä vuonna paluun valkokankaille. Marraskuussa ensi-iltansa saavan Spectre-elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Lontoossa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Saksalaisnäyttelijä Christoph Waltzilla on rooli tulevassa Spectre-elokuvassa, ja hänen huhutaan näyttelevän elokuvan pääpahista. Kuvauspaikalta otetuissa kuvissa 58-vuotiaan näyttelijän kasvoilla nähdään valkoisia pisteitä, jotka ovat herättäneet internetissä keskustelua miehen roolista.

Valkoiset pisteet viittaavat siihen, että miehen kasvoja tullaan muokkaamaan jälkikäteen motion capture -tekniikan avulla. Huhujen mukaan Christoph Waltzin roolihahmon kasvot olisivat arpien peitossa, mikä sopisi hyvin klassisten Bond-pahisten linjaan.

James Bondin rooliin palaavan Daniel Craigin ja Christoph Waltzin ohella Spectre-elokuvan päärooleissa nähdään Monica Bellucci, Lea Seydoux, Ralph Fiennes ja Dave Bautista. Sam Mendesin ohjaaman elokuvan Suomen ensi-ilta on 6. marraskuuta.