Jänis selvisi lumivyörystä – video tarkkasilmäisille!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläisen lumilautailijan lasketteluvideolle on päätynyt erikoinen näky. Lumivyöryä pakoilevan lautailijan taakse oli nimittäin ilmestynyt hätääntynyt jänis. Lautailija onnistui väistämään vyöryvää lunta, mutta jänis juoksi suoraan kohti vaaraa.

Helipron julkaisemalta videolta käy ilmi, että jänis onnistui pelastautuaan lumivyöryltä täpärästi. Jänis loikki lumimassan päällä taistellen hengestään ja lopulta se onnistui juoksemaan lumivyöryn poikki.

Video osoittaa, että jänis oli selviytymisen mestari. Huonoista lähtökohdista huolimatta se onnistui sinnittelemään lumen päällä ja pääsi lopulta pois vyöryn tieltä. Jäniksen hätääntynyt säntäily oli koitua sen kohtaloksi. Oli kuitenkin onni onnettomuudessa, että se oli vikkelä jaloistaan ja onnistui loikkimaan pois hengenvaarallisesta tilanteesta.