Autoilijan leuka loksahti – motoristin kyydissä pakettiautollinen tavaraa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aasiassa autoilevien huomion oli herättänyt liikenteessä pujotteleva motoristi. Ohikulkijoiden hämmästykseksi liikenteen seassa kuljetettiin valtavaa laatikkokuormaa moottoripyörän päällä. Kuski ajoi hitaasti tasapainotellen laatikkokasan kanssa.

Yksi autoilijoista on kuvannut huvittavan näyn videolle. Video osoittaa, että motoristi on tasapainoilun mestari. On selvää, että laatikot eivät olleet kovin painavia, sillä muuten kulkupeli olisi kallistunut taaksepäin. Siitä huolimatta laatikoita oli paljon, eikä kuskia näkynyt niiden takaa kuin vasta ohittaessa.

Valtavan laatikkokuorman kuljettaminen moottoripyörällä oli kuskilta uhkarohkea teko. Kuskin erikoisessa projektissa oli katastrofin ainekset. Videolta ei käynyt ilmi pääsikö kuski määränpäähän, mutta se on selvää, että etenkin tämän kuskin kohdalla oli syytä pitää reilua turvaväliä.