Nuorukainen rakensi vaarallisen laser-aseen: ”Ei tämä ollut laitonta”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Useista nettivideoistaan tunnettu Styropyro on julkaissut uuden videon tuunatusta laser-aseestaan. Nuorukainen oli aiemmin onnistunut rakentamaan tehokkaan laser-aseen ja nyt hän oli tuunannut siihen lisää potkua.

Videolla nuori mies esittelee, kuinka tehokas hänen rakentamansa ase on. Kun hän kohdisti säteen valitsemaansa kohteeseen, syttyi se palamaan. On sanomattakin selvää, että aseella voisi saada melkoista tuhoa aikaan.

Nuorukainen on onneksi testannut asetta turvallisissa oloissa, eikä säteen sytyttämä tulipalo päässyt leviämään. Elite Daily-lehden mukaan erilaisten laser-osoittimien ja aseiden nikkarointi on miehelle mieluinen harrastus. Videolla nähty massiivinen laser-ase on vaarallinen ja se on kuin suoraan supersankarielokuvasta.