Prinssi George ja prinsessa Charlotte hurmaavat ensimmäisissä yhteiskuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Prinssi Georgesta ja prinsessa Charlottesta on julkaistu ensimmäiset viralliset yhteiskuvat, joissa lapset sulattavat katsojien sydämet täysin. Kuvat julkaistiin 6. kesäkuuta ja ne ovat vastoin monien odotuksia Katen itsensä ottamia.

Kuvissa isoveli George pitelee Charlottea sylissään ja näyttää todella ylpeältä esitellessään pikkusiskoaan. Oman äidin kuvaamana George näyttää todella rennolta ja hymyilee kameralle suloisesti. Kuvat jaettiin viikonlopun aikana ensimmäisenä Kensingtonin palatsin omalla Twitter-kanavalla.

Kate on tunnetusti kiinnostunut valokuvaamisesta ja hänet on nähtykin usein erilaisissa tapahtumissa kamera kädessään. Ammattilaisvalokuvaaja Glenda Tarling kommentoi Daily Mail -lehdelle, että valon luonnollisuudesta päätellen Kate on ottanut kauniit kuvat lapsista tuoli isoa ikkunaa kohti, ja napannut otokset kevyehköllä digitaalisella järjestelmäkameralla.