Hämmästyttävä keksintö – leikkaa ja paahtaa leipää samaan aikaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rapea ja lämmin paahtoleipä kruunaa minkä tahansa aamiaisen. Kiireisimmät ja kelloaan mahdollisimman pitkään torkuttavat eivät kuitenkaan aina ehdi edes paahtaa leipäänsä kunnolla aamuisin. Onneksi Youtube-keksijä Colin Furze tarjoaa ongelmaan erikoisen ratkaisun.

Colinin tuorein keksintö yhdistää leipäveitsen ja leivänpaahtimen. Mikroaaltouunin muuntajasta valmistettu laite näyttää enemmän puutöissä käytettävältä sahalta kuin keittiövälineeltä. Se kuitenkin näyttää videon perusteella toimivan käytössä yllättävänkin hyvin.

Veitsellä leikattuihin leivänpaloihin tulee ruskea pinta, aivan kuin leivänpaahtimessakin. Epäselväksi tosin jää, onko Colinin veitsen paahtama leipä myös oikeasti rapeaa, vai polttaako terä ainoastaan sen pintaa jättäen sisäpuolen pehmeäksi.