Koira ”jyysti” nalleaan – rytmitaju oli ainakin kunnossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen lemmikkikoiran viriili toiminta oli saanut koiranomistajan huvittuneeksi. Nainen oli huomannut, että nopeatempoinen musiikki sai koiran innostumaan entisestään. Niinpä koiranomistaja päätti kuvata hauskan videon koiransa kyseenalaisesta rytmitajusta.

Hauskalla musiikkivideolla koira nylkyttää leluaan musiikin tahdissa. Nopea rytmi tempaisi koiran mukaansa ja karvakuono jatkoi liikehdintää vielä senkin jälkeen, kun se oli luovuttanut lelunsa pois.

On todennäköistä, että koiranomistaja ei ole ensimmäinen, joka on tehnyt koiransa nylkyttämisestä pilkkaa videon muodossa. Koiraa ei näyttäisi haittaavan yleisölle esiintyminen, joten hauska video on tarjonnut hyvät naurut myös muille lemmikinomistajille.