Mies vitsaili leikkaushaavalla – teki siitä vetoketjunsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä tragedian tai jonkin sairauden kanssa taistellessa paras asia mitä voi tehdä on yrittää lisätä hieman huumoria siihen. Sen sijaan, että arvet olisivat rumia epäkohtia vartalossa, ne kertovat selviämisestä ja taisteluista.

Tämän asian moni selviytyjä on huomannut ja arpien häpeilemisen sijaan uskaltanutkin tehdä niistä huomion keskipisteitä. 38-vuotias minnesotalainen mies oli käynyt leikkauksessa, jossa häneltä oli poistettu kasvain.

View post on imgur.com

Leikkauksesta jäänyt haava kulki pituussuunnassa miehen päälaen alapuolelta niskaan asti. Leikkaushaava oli suljettu niitein ja se oli melko huomiota herättävä, joten mies päätti lisätä siihen hauskan yksityiskohdan.

Kun potilas oli menossa poistamaan haavansa niittejä sairaalaan, hän oli keksinyt lisätä leikkaushaavan alapäähän vetoketjun vetimen. Mies kertoi kuvansa kuvatekstissä, että tällä pienellä tempauksella hän oli saanut koko sairaalahenkilökunnan hymyilemään.

Mies kommentoi Metro-lehdelle, että hänellä on vielä pitkä tie kuljettavanaan, ennen kuin hän on kokonaan terve. Aivojen takaosasta oli poistettu sitruunan kokoinen kasvain, mutta tällä hetkellä selkärankaan jääneitä kasvaimia pitää vielä hoitaa kemoterapialla. Hän on kuitenkin positiivisella mielellä ja kemoterapia on auttanut.

PÄIVITYS: Otsikkoon oli lipsahtanut päätoimittajan toimesta viittaus tatuoinnista, vaikka sellaisesta ei kuitenkaan ole kyse.