Maanpäällinen paratiisi vuokrattavana – yksityissaari kuin päiväunista

Matkailu · Annika Kela

Bahamalla sijaitseva yksityissaari Musha Cay on esitelty suurelle yleisölle henkeäsalpaavan upealla esittelyvideolla. Noin 137 kilometrin päässä Nassausta sijaitseva saari soveltuu ylellisyydestä ja yksityisyydestä nauttivan lomanviettopaikaksi.

Musha Cay -saarella on vieraillut suuria maailmantähtiä, sillä saaren omistaja on maailmankuulu taikuri David Copperfield. Aluksi saari oli vain Copperfieldin lähipiirin ja tuttavien käytössä, mutta nyt se on avattu myös muulle maailmalle.

Paratiisisaaren maisemissa on vietetty toinen toistaan hulppeampia juhlia. Muun muassa Googlen perustajana tunnettu Sergey Brin meni naimisiin Musha Caylla. TripAdvisor-sivuston mukaan saarelle mahtuu 24 vierasta ja yksi yö kustantaa 34.500 euroa. Saarella on valtava määrä aktiviteetteja, pelejä ja vesiurheiluvälineitä.

Vieraiden käytössä on muun muassa vesiskoottereita, sukellusvälineitä ja katamaraani. Sivustolla varoitetaan, että paratiisisaari tekee niin suuren vaikutuksen vieraisiin, etteivät he halua enää palata kotiin, on siis syytä käyttää harkintaa varausta tehdessä.