Poika astui koirankakkaan – kova takaisku

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koiranomistajat ja muutkin ovat varmasti joskus elämässään astuneet koiran tai jonkin muun eläimen ulosteen päälle. Päälle astumisesta seuraa välitön ketutus ja turhautuminen oli uloste sitten kengän tai paljaan jalanpohjan alla.

Eräs pieni poika astui koirankakan päälle eikä osannut käsitellä asiaa lainkaan. YouTube-videolla nähdään, miten isä kuvaa videolle tilannetta, jossa hänen poikansa huutaa. Poika huutaa takapihalla turhautuneena ja isä menee katsomaan, mikä hänellä on vialla. Käy ilmi, että poika on astunut koirankakkaan eikä pysty tekemään turhautumiseltaan juuri muuta kuin huutamaan.

Poika seisoo paikoillaan ja kirkuu järkytyksestä ja inhosta. Isä yrittää rauhoitella poikaa, mutta pahin on jo ehtinyt tapahtua. Kakkaan astuminen vaikuttaa pojalle maailmanlopulta, jota kukaan ei pysty enää estämään.