Sampo Kaulanen polkee Jäämerelle – eikä todellakaan yksin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somejulkkis ja K-kauppias Sampo Kaulanen aikoo polkee jo toistamiseen 345 kilometrin matkan Ylläkseltä Pohjois-Norjan Altaan. Viime kesänä ensimmäinen Hullun Polkasu -pyöräretki keräsi satapäisen seurueen Sampon rinnalle.

Tempaus lähti liikkeenne Sampon ideasta kerätä Jounin Kaupan Facebook sivuille 50.000 tykkääjää lupaamalla polkea matkan Italian hiihtojoukkueen sukkapuku päällään. Matkan suosio yllätti niin reitin varrella olevat kylät kuin Sampoa ja Jounin Kauppaa Facebookissa fanittavat henkilöt.

Nyt toiselle 9. heinäkuuta Äkäslompolosta starttaavalle pyöräretkelle on osanottajamäärä jo tuplaantumassa. Altaan saavutaan lauantaina illansuussa 11. heinäkuuta, jolloin Jäämeri on lämpötilaltaan sopivan vilvoittava parisataa päiselle hullulle retkikunnalle. Sampoa Äkäslompolon ja Altan välinen reitti alkaa kuitenkin jo tympiä.

– Ensi kesänä polkasemma Tromssaan tai Lofooteille entistä isommalla porukalla ja seuraavana Venäjälle, suunnittelee Sampo.

Huomio Rovaniemi&Kuopio akselin urheiluliikkeet!Se olis pikkuhiljaa reenikausi käynnistettävä ja uudelle kaudelle…

Posted by Jounin Kauppa on 10. kesäkuuta 2015