Ultraäänikuvassa näkyi kaksoset – täti meni sekaisin

Lifestyle · Annika Kela

Kolmatta lastaan odottava pariskunta oli järjestänyt huvittavan yllätyksen lapsen tulevalle tädille. Shawn ja Jill olivat vain hetkeä ennen saaneet tietää ultraäänikuvasta, että Jill odottikin kaksosia. Kun Jill pyysi sisarensa Kellyn huoneeseen katsomaan ultraäänikuvaa, innostui hän heti näkemästään.

Lapsen tulosta riemastunut täti ei kyennyt hillitsemään iloaan, vaikka hän ei selvästikään tajunnut, että vatsassa oli kaksi lasta. Lopulta Shawn kysyi Kellyltä vihjailevasti oliko hänen mielestään kuvassa mitään erikoista. Sitten tädillä välähti. Hän erotti kuvasta kaksi vauvaa.

Kellyn riemu oli vertaansa vailla. Nainen alkoi kiljua ja itkeä onnesta. Kelly kysyi ilahtuneena, että saisiko hän toisen lapsista. Video osoittaa, että uutiset kaksosista olivat ainakin tädille kaksinkertainen onni. On todennäköistä, että vatsassa olevat pienokaiset kuulivat tätinsä kiljumisen sinne asti.