Breaking Bad -vodka markkinoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

AMC-kanavan hittisarja Breaking Bad on säilyttänyt suosionsa vielä senkin jälkeen, kun sarjan viimeinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa vuonna 2013. Markkinoilla on nähty monenlaisia virallisia ja epävirallisia Breaking Bad -fanituotteita.

instagram
instagram

Nyt sarjan päähenkilö on saamassa myös oman vodkamerkkinsä. 21 Century Spirits -panimo on lyöttäytynyt yhteen Sony Pictures Television -tuotantoyhtiön kanssa lanseerataakseen Heisenberg Blue Ice Vodka -juoman.

Vodka on tietenkin sinisen väristä, ja sen etikettiä koristaa Heisenberg-peitenimeä sarjassa käyttäneen Walter Whiten silhuetti. Breaking Bad -vodka on saanut sarjan luojan, Vince Gilliganin hyväksynnän. Kolmessa erilaisessa keräilypullossa myytävää juomaa tuodaan markkinoille rajoitettu erä.