Hurjapäät kokeilivat ihmisritsaa – onnettomuuksilta ei vältytty!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Benji-hypyt ja vesihiihto ja ovat extreme-urheilujajeja kuvaavien videoiden vakiokuvastoa. Ihmisritsaksi kutsuttu harvinaisempi harrastus on tavallaan yhdistelmä näitä lajeja. Ihmisritsan käyttöön perehdytään nyt hurjapäisen videon muodossa.

Tuoreella Youtube-videolla joukko extreme-urheilijoita on virittänyt jättiläismäisen ritsan Lake Powell -järven vedenpinnan yläpuolelle. Hurjapäät lähetetään ihmisritsan matkaan liikkuvan veneen kyydistä. Tilanteet näyttävät vaarallisilta, sillä lajin harrastajat näyttävät välttyvän läheisiin kallioihin osumiselta vain täpärästi.

Kaikki yritykset käyttää ihmisritsaa eivät pääty odotetulla tavalla. Videon loppupuolella nähdään tilanne, jossa yksi hurjapäistä tippuu kasvoilleen veneen pinnalle yrittäessään tulla ammutuksi ilmoihin ritsalla. Onneksi onnettomuus näyttää aiheuttaneen pysyviä vahinkoja ainoastaan miehen shortseille.