Tässä se on! Napapiirin Sankarit 2 -elokuvan traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suureen suosioon aikanaan noussut Napapiirin Sankarit -elokuva saa tänä vuonna jatko-osan, joka saa ensi-iltansa keskiviikkona 30. syyskuuta. Elokuvasta on aiemmin julkaistu hahmokuvia ja teaser-trailereita, mutta nyt julkaistaan myös elokuvan traileri.

Elokuvassa Janne ja Inari ovat saaneet perheenlisäystä. Kun etelään muuttanut Räihänen saapuu Marjukan kanssa kylään, haluavat naiset lähteä viettämään riehakasta tyttöjen iltaa. Miehet jäävät vastentahtoisesti yksivuotiaan Lumin lapsenvahdeiksi. Sitten mukaan tulee pari muuttujaa.

Jannea ja Inaria näyttelevät tutut tähdet Jussi Vatanen ja Pamela Tola. Pariskunnan ystävinä Räihäsenä ja Marjukkana nähdään kansan suosikit Timo Lavikainen ja Miia Nuutila. Unohtumattomassa pikku-Mikon roolissa naurattaa jälleen kotimaisen komedian kuningas Kari Ketonen. Uusia hahmoja elokuvassa ovat Juoppohullun päiväkirjasta (2011) tunnetun Santtu Karvosen Kämäräinen sekä Putous-voittaja Joonas Nordmanin Sekis.