Video leikittelee optisilla harhoilla – mitä sinä tässä näet?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaliforniassa sijaitseva San Francisco tunnetaan paitsi vapaamielisestä ja rennosta ilmapiiristään, myös mäkisestä maastostaan. Kaupungin kadut ovat pahamaineisia niiden jyrkkyyden vuoksi, ja teitä pitkin kulkeminen jalan tai pyörällä voi olla paikoitellen tuskallista.

San Franciscon kumpuinen maasto on inspiroinut Karen X. Chengiä ja Ross Chingiä toteuttamaan hauskan videon, joka leikittelee optisilla harhoilla. Kamera on asetettu kuvaamaan Karenin ja hänen ystäviensä puuhia niin, että jyrkät mäet näyttävät tasaisilta kaduilta. Kuvaustyyli hämää katsojan silmää, ja näyttää siltä kuin painovoima olisi mennyt kohtauksissa pahimman kerran sekaisin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat