Abigail Ratchford vietti pyjamabileitä – kuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on 22-vuotias nousevaa uraa tekevä malli, jota on kutsuttu mediassa Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan näyttävistä muodoistaan.

Splash
Splash

Nyt Abigail Ratchford nähdään viettämässä pyjamabileitä mallikavereidensa kanssa. Valokuvaaja Garry ”Prophecy” Sunin otoksissa Abigail ja Jenna Jenovich, Lindsey Pelas, Rosie Roff ja lukuisat muut kaunottaret juhlivat vähän mielikuvituksen varaan jättäviin alusvaatteisiin ja pinkkeihin aamutakkeihin pukeutuneina.

Parin vuoden ajan mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut lyhyen ajan sisällä valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash