Kohukuva leviää: Yläosattomat supermallit nuolivat toisiaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Kendall Jenner on kollegansa Cara Delevingnen kanssa julkaissut uskaliaan yhteiskuvan Instagramissa. Otoksessa neitokaiset poseeraavat yläosattomissa ja koskettelevat toisiaan kielillään. Kuva on varmasti aiheuttanut sydämen tykytystä fanien keskuudessa.

@kendalljenner #CaKe

Kuva, jonka Cara Delevingne (@caradelevingne) julkaisi

Daily Mail -lehden mukaan kuva on otettu muotikampanjaa varten. On todennäköistä, että kaunottarien leikkisä kielileikki oli mallien oma idea ja osa improvisointia. Tämän hetken kuumimmat huippumallit näyttävät tietävän, mitä aineksia tarvitaan kohun aiheuttamiseksi.

Kuvasta on noussut sosiaalisessa mediassa puheenaihe ja siitä on tykätty jo miljoona kertaa. Kuva ei ole ensimmäinen laatuaan, sillä läheiset ystävykset ovat julkaisseet paljastavia yhteiskuvia aiemminkin. On sanomattakin selvää, että tähtösten fanit ovat olleet kuvamateriaalista mielissään.