Häävideo näytti täydelliseltä – mutta sitten pamahti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset haluavat muistella tärkeää hääpäiväänsä kuvien ja videoiden muodossa. Häiden valokuvaajiin saadaankin uppoamaan helposti paljon rahaa, mutta upeat ja ammattimaiset kuvat ovat monesti sen arvoisia.

Eräs kuvaaja yritti ikuistaa hääparin tunnelmallisen hetken videolle, mutta epäonnistui pahemman kerran. Kuvaaja on nyt julkaissut ZacksJerryRig-nimisellä YouTube-kanavallaan häävideon, joka ei onnistunut ihan suunnitellulla tavalla. Mies kuvasi kauniilla niityllä hempeilevää hääparia lennokkikameran avulla ilmasta ajaen lennokkia samalla kauemmas pariskunnasta.

Lennokkikameran vauhti kiihtyy ja se nousee kauniisti parista poispäin korkealle taivaalle. Ennen kuin lennokkia ohjaava kuvaaja ehtii tehdä mitään, lennokki osuu puuhun ja video menee pilalle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat