Isä kuvasi poikansa baseball-peliä – täydellinen hetki talteen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vanhemmat ovat ylpeinä seuraamassa lastensa kisoja, erilaisia esityksiä ja pelejä. Yksi isä oli katsomassa poikansa baseball-peliä ja alkoi kuvaamaan videokamerallaan, kun tuli hänen poikansa vuoro olla lyömässä.

David Westra on julkaissut YouTube-kanavallaan videon hänen poikansa Cooperin baseball-pelistä. Videolla näytetään Cooperin lyöntivuoro ja se, miten hän on valmistautumassa lyöntiin. Kun pallo kiitää Cooperia kohti, se osuu poikaa suoraan kypärään kaataen pojan maahan.

Pallon osuttua Cooperin kypärään se vaihtaa lentosuuntaansa suoraan kuvaavaa isää kohti. Isä ei ehdi tehdä väistöliikettä, kun pallo jo osuu häneen kaataen hänet ja kameran kumoon. Isä ei voinut varmasti aavistaakaan, millaisen tilanteen hän oli saamassa nauhalle ottaessaan kameran mukaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat