Jääkiekko kestää mitä tahansa – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa on nähty runsain määrin videoita, joissa jokapäiväisten esineiden kestävyyttä koetellaan mitä erikoisemmilla tavoilla. Suosittuja ovat esimerkiksi videot, joissa erilaisia tavaroita ja ruoka-aineita tuhotaan tulikuumien nikkelikuulien ja nestemäisen typin avulla.

Jääkiekot suunnitellaan kestämään kovaakin käyttöä. Youtuben Cars and Water -kanavan tuoreet videot saattavat kuitenkin yllättää paljastamalla, kuinka kestäviä ne todella ovatkaan.

Ensimmäisellä videolla tulikuuma nikkelikuula asetetaan kiekon päälle. Kuula onnistuu vain vähän polttamaan jääkiekon pintaa. Toisella videolla kiekko jäädytetään nestemäisellä typellä, ja sen päälle tiputetaan yli 37 kilon paino. Jälleen kerran kiekko säilyy koettelmuksesta lähes naarmutta.