Kissa teki vessasta kylpylän – osaa nautiskella itsekseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläimet oppivat monia asioita tarkkailemalla ihmisiä. Olemme aiemmin kertoneet papukaijasta, joka osasi avata keittiössä vesihanan pestäkseen itseään ja kissasta, joka oppi miten vesikanisterista pystyy juomaan ilman ihmisen apua. Nyt eräs omistaja on kuvannut itsenäisesti kylpevää kissaansa.

YouTube-videolla nähdään Mick-niminen yksisilmäinen kissa, joka osaa ottaa kylpyjä ilman omistajansa apua. Videolla kissa hypähtää lavuaariin ja asettuu sinne mukavasti makuulle. Lavuaari on kissalle juuri täydellisen kokoinen ja se näyttää kuin Mickiä varten suunnitellulta kylpyammeelta.

Asetuttuaan makuulle, Mick yrittää avata vesihanan. Muutaman yrityksen jälkeen kissa saa hanan auki ja antaa veden valua päälleen samalla, kun putsaa turkkia kielellään. Tämä taitaa olla omistajalle tuttu näky, kun hän on tiennyt ottaa kameran esille heti kun kissa on ollut hyppäämässä lavuaariin.