Näin saat rintasi näyttämään suuremmilta – ilman kauneusleikkausta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian osaa olla välillä kommenteissaan ja eleissään todella pinnallinen eikä nainen juuri tätä ominaisuuttaan yritä peitelläkään. Nyt eräs naiskoomikko on tehnyt täydellisen Kim Kardashian -imitaation käyttämällä naisen erilaisia maneereita hyväkseen.

Sitara on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa hän neuvoo erilaisia keinoja siihen, miten omat rinnat saadaan näyttämään isommilta. Nainen imitoi Kim Kardashianin puhetta ja eleitä lähes täydellisesti neuvoessaan katsojia rintamuksen kohentamisessa.

Video on koominen sen vuoksi, että nainen matkii Kardashianin puhetyyliä todella hyvin. Samalla nainen paljastaa verkossa leviävät neuvot naisille siihen, miten rinnat saadaan näyttämään isommilta varjostamalla niitä meikkien avulla ja nostamalla rintoja ylös topatuilla rintaliiveillä.