Tiessä oli mystisiä uria – uskomaton syyllinen paljastui mutkan takaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Autotielle ilmestyneet jäljet olivat saaneet autoilijat hämilleen Whitestownissa Indianassa. Eräs autoilija päätti selvittää mistä oli kyse ja hän lähti seuraamaan tiellä mutkittelevia jälkiä. Pian kuskille selvisi mistä oli kyse.

Netissä julkaistu video osoittaa, että jäljet olivat peräisin jättimäisestä kivestä, joka oli tarttunut rekan alle. Rekkakuski oli sinnitellyt kiven kanssa pitkän matkan ja yrittänyt irroittaa sitä mutkittelemalla. Kun sekään ei ollut onnistunut, oli kuskin ollut pakko pysähtyä.

Näky kivenmurikasta vetää hiljaiseksi. Olisi mielenkiintoista tietää, miten rekkakuski oli onnistunut nappaamaan valtavan kiven mukaansa. Kävi tuuri, ettei kivi aiheuttanut onnettomuutta liikenteessä. Voisi luulla, että rekka ajeli pitkään tiellä kipinät lennellen ennen kuin lopulta pysähtyi tien sivuun.