Aavikkokettu varasti luontokuvaajan kännykän

Viihdeuutiset · Annika Kela

Luontokuvaamisesta kiinnostuneet kaverukset olivat löytäneet aavikolta ketun kolon. Kuvaajat päättivät asetella kameran kuvaamaan koloa siltä varalta, että sieltä kömpisi esiin aavikkokettu. Kaverusten hämmästykseksi utelias kettu putkahti yllättävän pian kolostansa esiin.

Kaverukset olivat jättäneet kuvausvarusteet kolon lähettyville saadakseen videokuvaa viekkaasta eläimestä. Luontokuvaajat saivat mitä tilasivat, sillä utelias kettu kiinnitti huomionsa kolon edessä olevaan puhelimeen. Aavikkokettu tarttui puhelimesta kiinni ja peruutti takaisin koloonsa.

Kuvaajilla ei ollut mitään mahdollisuuksia reagoida tilanteeseen, sillä kettu oli liian nopea. Puhelimen omistaja syöksyi ketun perään ja laittoi kätensä koloon löytääkseen puhelimensa. Huvittava luontovideo on julkaistu netissä. Video ei kuitenkaan kerro saiko mies puhelimensa takaisin, vai veikö kettu sen mennessään.