GTA V -peli tosielämässä – tältä se näyttäisi

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Corridor Digital on tehnyt hienon videon siitä, millaiselta Grand Theft Auto -peli näyttäisi todellisuudessa. Videolla seikkaileva mies ja maisemat ovat kuin suoraan suositusta pelistä tuotu tavallisten ihmisten keskelle.

Videolla mies saa puhelun, jonka jälkeen hän alkaa toimimaan. Hän varastaa ensitöikseen pyörän, jolla hän ajelee pitkin upeaa hiekkarantaa kirkkaan taivaan alla. Miehen kävelytyyli, eleet ja toisinaan provosoimaton väkivalta saavat oikean videon tuntumaan siltä kuin joku ohjaisi miehen toimintoja.

Maisemat ovat pelinomaisesti upeat, sää kirkas ja taivas kauniin sininen. Musiikki sopii videoon täydellisesti ja lopputuloksen kruunaa vielä taitava äänisuunnittelu, joka pääsee huomion keskipisteeksi aina, kun mies on sosiaalisissa tilanteissa ja lyönti- sekä ampumakohtauksien päällä.