Asukas löysi kaksi ihastuttavaa vierasta terassin varjosta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aurinkoinen ja helteinen sää oli houkutellut perheenjäsenet takapihalle viettämään päiväänsä. Perheen rauha rikkoontui yllättäen, kun terassin katonrajasta alkoi kuulua erikoista ääntä. Asukkaat pian tajusivat, että he eivät olleet terassilla vain perheensä kesken.

Yksi perheenjäsenistä huomasi, että terassin varjot kätkivät pimeyteen kaksi yllätysvierasta. Viileässä ja varjoisassa nurkassa nimittäin istukseli kaksi pöllöä. Hurmaavasta kaksikosta kuvattu video osoittaa, että varjoissa näky kaksi silmäparia tuijottamassa perhettä.

Varjo kätki pimeyteensä kaksi pientä pöllöä. Netissä julkaistun videon tiedoissa kuvaaja kertoi, että he asuivat lähellä pöllöjen pesimisaluetta. Pöllöjä näkyi asuinalueella usein, mutta vain harvoin ne uskaltautuivat lähelle. Pöllöt olivat löytäneet rauhallisen ja sopivan paikan viilentyä kuumana kesäpäivänä ja kuvaaja jätti ne lopulta omaan rauhaansa.