Kimin vartalo kuin tiimalasi – vatsa pömpöttää jo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian paljasti äskettäin Rikkaat Kardashianit -televisiosarjan jaksossa olevansa taas raskaana. Kim ja Kanye ovat puhuneet julkisuudessa avoimesti ongelmistaan toisen lapsen saamisen suhteen, mutta sitten he onnistuivat – ja ehkä jopa tuplasti.

Splash
Splash

Julkisuudessa on liikkunut huhuja, että Kim odottaisi tällä kertaa kaksosia. Eilen hänet kuvattiin Beverly Hillsissä, jossa julkkiskaunotar oli pukeutunut tiukkaan harmaaseen mekkoon. Asu paljasti kaikki Kimin kurvit, ja tiimalasivartalon vatsapuoli näyttää olevan jo selvästi pyöristymään päin.

Äskettäin New York Daily News -lehden mukaan Kardashianien lähipiiristä olisi paljastettu, että Kim odottaisi kaksosia. Parhaimmassa tapauksessa North saakin yhden sisaruksen tilalta kaksi.

Splash
Splash
Splash
Splash