Uroskoiran seksisessio ei mennyt ihan maaliin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuorelle ja viriilille uroskoiralle oli tarjoutunut harvinainen tilaisuus naaraskoiran kanssa. Omistajat nimittäin halusivat koiriensa parittelevan. Pennuista haaveilevat koiranomistajat olivat saattaneet koirat yhteen ja vaikutti siltä, että koirat tulivat hyvin toimeen.

Uroskoiran yli-innokkuus kuitenkin kostautui hämmentävällä tavalla. Hännänheiluttaja ei näyttänyt tietävän, miten tilanteessa pitäisi toimia. Naaraskoira vilkuili urosta ja antoi sille kärsivällisesti aikaa ratkaista mysteerin. Omistaja näki koiransa epäonnistuneet yritykset ja kuvasi tilanteen videolle.

Koiranomistajan videolta käy ilmi, että paritteluhetki ei sujunut suunnitelmien mukaisesti. Vaikuttaisi siltä, että pennut jäävät kaukaiseksi haaveeksi, sillä ainakaan uroskoiran esittämän suorituksen perusteella niitä ei ole tulossa.