Maksukanavia ilmaiseksi koko viikonlopun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiokatsojille kesän ensimmäinen helleviikonloppu tietää hyvää, sillä DNA on avannut kaapeliverkossaan osan maksukanavista katsottavaksi ilmaiseksi koko viikonlopun ajaksi. Kanavat ovat näkyneet ilman maksua eilisestä ja näkyvät maanantaiaamuun saakka.

Vapaakatseluun avattavilta kanavilta tulee viikonlopun ajan ohjelmaa koko perheelle, sillä luvassa on elokuvia, urheilua, lastenohjelmaa ja dokumentteja. Kanavavalikoima vaihtelee jakeluverkosta riippuen. Tarjolla ovat muun muassa MTV Sport 1 ja 2, MTV Fakta, MTV Juniori, Viasat Film, Viasat Film Family, Viasat History ja Viasat Nature sekä monta muuta kiinnostavaa kanavaa.

Jos kanavat eivät näy television kanavavalikossa, DNA neuvoo tekemään uuden kanavahaun laitteen käyttöohjeen mukaisesti. Katselu ei edellytä TV-korttia, mutta HD-kanavien katseluun tarvitaan Cable Ready HD -televisio tai digiboksi.