Pysäyttävä imitaattori! Et usko näitä ihmisen ääniksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monen mielestä voi olla hauskaa imitoida ja matkia toisten ihmisten puheita ja eleitä. Jotkut osaavat sen jopa niin hyvin, että saavat imitoimisesta ja muiden viihdyttämisestä tienattua oman elantonsa.

Chris Schofield on julkaissut YouTube-sivustollaan videon, jossa hän on kuvannut mahtavat imitointitaidot omaavaa miestä. Mies osaa imitoida useita eläimiä ja matkia niiden ääntelyä uskomattoman hyvin. Jos sulkee simänsä ja kuuntelee miehen tekemiä ääniä, ei voisi uskoa äänten tulevan ihmisestä.

Tastefully Offensive -sivusto kertoo valokuvaaja Schofieldin tavanneen videolla esiintyvän William Jaftan Etelä-Afrikan matkallaan Cape Townissa. Hän huomasi Jaftan osaavan imitoida eläinten ääniä täydellisesti eikä voinut olla ottamatta miehestä videokuvaa, kun hän esitteli Schofieldille taitojaan.