25-vuotias Stella Maxwell on uusi supermallilupaus – huikea näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman huipulla tähdet vaihtuvat erittäin harvakseltaan, sillä vuosittain supermallien sarjaan tulee vain muutamia uusia kaunottaria. Eräs lupaavimmista tulokkaista on parhaillaan 25-vuotias lapsenkasvoinen Stella Maxwell.

Kuva, jonka Stella! (@stellamaxwell) julkaisi

Tänä vuonna läpimurtonsa tehnyt kuvankaunis Stella on ehtinyt poseerata jo lukuisten muotimerkkien kuvissa ja maailman arvostetuimpien muotilehtien kansikuvissa.

Pohjoisirlantilainen Stella Maxwell on kansainvälinen kaunotar, joka varttui Belgiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Malliuransa hän aloitti jo 14-vuotiaana, mutta vasta viime vuonna Stella noteerattiin laajemmin hänen päästyään Victoria’s Secretin näytöksen malliksi. Alkuvuodesta 2015 seurasi läpimurto, kun hänet nimitettiin virallisesti Victorian Enkeliksi. Viime kuukausina Stellan ura on ollut rajussa nousukiidossa.

Kuva, jonka Stella! (@stellamaxwell) julkaisi

stellamaxwell1306201b

Kuva, jonka Stella! (@stellamaxwell) julkaisi

Kuva, jonka Stella! (@stellamaxwell) julkaisi

Kuva, jonka Stella! (@stellamaxwell) julkaisi