Teinityttöjen päiväuni yllätti – tässäkö uusi hiustrendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Zayn Malik on One Direction -poikabändistä lähdettyään yrittänyt karistella itsestään hyvän pojan leimaa pois. Malik on ollut sosiaalisessa mediassa kärkkäämpi, riitaantunut julkisesti Louis Tomlinsonin kanssa ja muuttanut tyylinsäkin värjäämällä hiuksensa.

Perrie Edwards on julkaissut Instagram-tilillään hänestä ja kihlatustaan Zayn Malikista yhteiskuvan, jossa Malikilla on lyhyet ja vihreät hiukset. Zayn tyyliä ei voi olla vertaamatta Jared Leton Jokeri-roolia varten värjättyihin hiuksiin, jotka ovat myös lyhyet ja vihreät.

Zayn Malik jätti One Directionin sanomalla, että hän haluaa elää tavallista 22-vuotiaan nuoren miehen elämää ja olla poissa valokeilasta. Syy on erittäin paljon ristiriidassa Malikin käyttäytymisen ja tekemisten kanssa, ja se taisikin olla vain keino pehmittää bändistä lähtemistä One Direction -faneille.

#GreenHairDontCare

Kuva, jonka Perrie Edwards (@perrieeele) julkaisi