Bokseri ”puhui” unissaan – mistä mahtoi unelmoida?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Unissaan elehtiminen tai puhuminen jaksaa aina huvittaa ja ihmetyttää sivustaseuraajaa. Se on monesti paljon miellyttävämpi vaihtoehto kuorsaavalle unikaverille, jonka aiheuttama meteli lähinnä kiristää hermoja.

Lemmikit näkevät unia ja elehtivät niiden mukana aivan samalla tavalla kuin ihmisetkin. Tyson-nimisen bokserirotuisen koiran omistaja on kuvannut 10-vuotiasta karvakuonoaan, joka näyttäisi uneksivan jostain kunnon seikkailusta. Tysonin uneksiminen kuulostaa huvittavalta kuorsaamisen, ulvomisen, tuhahtelun ja murinan sekoitukselta.

Tysonin ääntely on hauskaa kuunneltavaa. Eleistä ja tuhahduksista ei kuitenkaan saa selville, että onko kyseessä hyvä vai paha uni. Tysonin nukkumista on kuitenkin hauska seurata vierestä ja vain kuvitella, mitä koira mahtaa unissaan puuhailla ja kenen kanssa.