Karkkipaperi villitsi kissanpennun – piti kiinni kynsin hampain

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rapiseva karkkipaperi oli herättänyt kissanpennun huomion. Hyvältä tuoksuva kääre oli päätynyt kissanpennun suuhun ja omistajan yllätykseksi viirusilmä ei halunnut luopua siitä taistelematta. Perheenjäsenet kuvasivat kotivideon kissanpennun leikkimisestä.

Karkkipaperi oli pennulle niin mieluinen, että se taisteli siitä kynsin ja hampain. Kun omistaja yritti ottaa paperia sen suusta pois, alkoi kissa pitää matalaa ääntä ärsyyntymisen merkiksi. Pentu halusi pitää paperin itsellään.

Pieni kissanpentu ei irroittanut otettaan vaikka omistaja nosti karkkipaperin ylös niin, että viirusilmä jäi siitä roikkumaan. Makea ja rapiseva paperi oli saanut suloisen kissanpennun villiintymään. Pennun sinnikkyys on vertaansa vailla eikä se luovuttanut paperia helpolla.