Johnny Deppin tyttärestä varttui teinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ja hänen ex-vaimonsa Vanessa Paradis saivat 16 vuotta sitten tyttären, Lily-Rose Deppin, josta on viime vuosina varttunut näyttävä nuori kaunotar. Eilen Lily-Rose kuvattiin vierailemassa Disneylandissa.

Splash
Splash

Julkkistytär viihtyi Disneylandissa hyvin ystävättäriensä kanssa, ja he nauttivat selvästi huvipuiston laitteiden vauhdista.

Taannoin Johnny Depp järjesti tyttärelleen yllätyksen kutsumalla One Direction -poikabändin kotiinsa. Lily-Rose sai silmänruokaa ennemmän kuin kyllikseen, kun Depp innosti laulajaurokset yhteiseen soittohetkeen kanssaan.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut ja jo eronnutkin pariskunta yritti parhaimpansa mukaan salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash