Paparazzi paljastuikin bikinihottikseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paparazzit yhdistetään lähes poikkeuksetta limaisiin miehiin, jotka vaanivat julkkiksia kameroidensa kanssa puskissa ja pimennettyjen ikkunoiden takana. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön. Poikkeus on todennäköisesti maailman seksikkäin paparazzi, Logan Fazio.

Splash
Splash

Eilen Logan Fazio päätyi taas vaihteeksi kameran takaa sen eteen, kun hän suuntasi viettämään vapaapäivää rannalle. Kollegat ikuistivat hänen bikinivartalonsa välittömästi kuviin.

Logan Fazio on saanut leikkisästi lempinimen ”Maailman glamourein paparazzi”, sillä hän on näyttävämpi bikinikaunotar kuin monet hänen uhreistaan. Aika näyttää onko Faziosta itsestäänkin tulossa työtovereidensa jahtaama julkkiskaunotar. Vielä toistaiseksi hänet on nähty vain harvakseltaan otsikoissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash