Miehen upea tankotanssitemppu – kävelee ilmassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tankotanssi on erittäin fyysinen laji ja se vaatii paljon lihasvoimaa, notkeutta sekä jonkin verran kivunsietokykyä. Parhaat tankotanssijat liikkuvat tangon kanssa niin sulavasti, että he saavat sen näyttämään katsojan silmiin jopa helpolta.

Moni kuitenkin tietää, että erilaisten hitaiden liikkeiden ja pitojen tekemiseen vaaditaan lihaksilta paljon.

YouTube-videolla nähdään Venäjällä Studio Fleur -nimisellä tanssistudiolla kuvattu video, jossa mies näyttää upean tempun tangon kanssa. Videolla esiintyvä Den Romanov esittelee uskomatonta kehonhallintaa kävellessään hitaasti ilmassa itsensä ympäri pitäen tangosta kiinni.

Romanov kävelee hallitusti itsensä ympäri ja saa sen näyttämään siltä kuin hän kävelisi pyöreän kehän sisällä. Liike on sulavaa ja kävelyn toteuttamiseen tarvitaan uskomattomia käsien ja keskivartalon lihaksia. Kun mies laskeutuu tangolta pois hän ravistelee käsiään ja hengittää raskaasti kovan suorituksen jälkeen.