Meikkitaiteilija paljasti: Näin paljon meikillä voi huijata!

Lifestyle · Annika Kela

Suosituista meikkausvideoista tunnettu taiteiljia Nikkie on julkaissut kanavallaan uuden videon. Tällä kertaa Nikkie Tutorials -videossa perehdytään meikin luomaan illuusioon. Kaunokainen meikkasi videolla vain puolet kasvoistaan.

Nikkie kertoi, että meikillä voi tehdä taikoja ja usein ihmiset käyttävät meikkiä väärin ja lopputulos näyttää joltain muulta kuin omilta kasvoilta. Meikkitaiteilija suosii itse luonnollisempaa meikkaustyyliä, mutta tällä kertaa hän halusi osoittaa kuinka paljon hän voisi muuttaa ulkonäköään meikillä.

Lopputulos osoittaa, että meikittömillä kasvoilla ja meikatuilla kasvoilla oli yhtä suuri ero kuin yöllä ja päivällä. Kaunotar oli onnistunut loihtimaan toiselle puolen kasvoja filmitähden tyyliä mukailevan mahtipontisen iltameikin.

Nikkien meikittömät kasvot näyttivät aivan erilaisilta. Meikkitaiteilija kertoi, että hänen meikatuissa kasvoissaan ei ollut mitään luonnollista ja kaikkia hänen piirteitään oli liioiteltu. Video osoittaa, että meikillä saa tarvittaessa ihmeitä aikaan.