Näin pulu hoidetaan ”miehekkäästi” ulos asunnosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun asuntoon livahtaa esimerkiksi hiiriä, lintuja tai jotain muita kutsumattomia vieraita on päivänselvää, että miehen tehtävä on mennä hoitamaan tilanne. Naiset saavat tyttömäisesti hypähtää tuolille ja säikähtää, mutta miesten täytyy uskaltaa ottaa eläimestä kiinni ja ohjata se ulos asunnosta.

Erään YouTube-käyttäjän asuntoon oli lentänyt pulu. Mies oli varmasti ajatellut saavansa hauskan videon aikaiseksi siitä, miten hän hoitaa tyylikkäästi pulun ulos asunnostaan. Videosta tuli kyllä hauska, mutta ei ehkä sillä tavalla kuin mies oli alunperin ajatellut.

Mies oli avannut ikkunan valmiiksi kun hän lähestyi takan reunuksella istuvaa pulua. Kun mies lähestyi lintua, lintu alkoi liikuttamaan siipiään ja lennähti pois takasta avoimen ikkunan reunukselle. Mies säikähti linnun liikkeitä ja äänteli melko korkealta taajuudelta, minkä vuoksi tilanteen mentyä ohi hän huvittui itsekin omasta reaktiostaan.