NBA:n donkkausmestari esitteli taitonsa amerikkalaisella jalkapallolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Zach LaVine amerikkalainen koripalloilija, joka pelaa nykyään Minnesota Timberwolvesin riveissä. Mies on saanut mainetta erityisesti kovana donkkaajana, ja hän voittikin NBA:n donkkikilpailun vuonna 2015.

Tuoreella Youtube-videolla Zach LaVine esittelee jälleen donkkaustaitojaan, mutta tällä kertaa hieman eri tyyliin kuin yleensä.

Koripallon sijaan mies nimittäin donkkaa hänelle heitettyä amerikkalaista jalkapalloa. Ei siis väliä, minkälainen tai minkämuotoinen pallo kentällä lentää – Zach saa sen kyllä sulavasti koriin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat