Taylor Swiftin kaksoisolento ansaitsee omaisuuksia – kuin kaksi marjaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Yhdysvaltojen Arizonasta kotoisin olevasta Morgan Jensenistä, joka nousi otsikoihin Taylor Swiftin kaksoisolentona. Morgan muistuttaa poptähteä niin paljon, että jopa Taylor Swift meni halpaan ja luuli esiintyvänsä itse teinitytön Instagram-kuvassa.

Morgan Jensen ei ole suinkaan ainoa Taylor Swiftin kaksoisolento. Myös Iso-Britannian Chesteristä kotoisin oleva Rose Nicholas muistuttaa hämmästyttävän paljon poptähteä. Yhdennäköisyys on osoittautunut 23-vuotiaalle Roselle erittäin tuottoisaksi, sillä hän ansaitsee jopa 13.000 euroa kuussa esiintymällä Swiftinä.

Rose Nicholas oli 17-vuotias, kun ystävät huomasivat hänen ja poptähden yhdennäköisyyden. Rose vieraili Yhdysvalloissa vuonna 2013, jolloin Taylor Swift oli juuri julkaissut Red-albuminsa. Monet amerikkalaiset erehtyivät luulemaan nuorta brittinaista oikeaksi Swiftiksi.

– Sain töitä kesäleiriltä, ja kaikki lapset olivat vakuuttuneita siitä että olen Taylor Swift, Rose Nicholas kuvailee Daily Mail -lehdelle.

New Yorkissa Rose joutui jatkuvasti paparazzien ja poptähden fanien piirittämäksi. Hän oppi pian käyttämään yhdennäköisyyttä hyväkseen, ensin ilmaisten juomien merkeissä. Pian nainen alkoi saada myös työtarjouksia, ja lopulta Rose solmi sopimuksen Costello Entertainments -yhtiön kanssa ryhtyäkseen ammattilaiseksi Taylor Swift -kaksoisolennoksi.

– Kaverini laittoi kuviani Flickr-sivustolle, ja ne levisivät sosiaaliseen mediaan. Seuraavana päivänä aloin saada puheluita valokuvaajilta ja kaksoisolentoihin erikoistuneilta agentuurelta, Rose Nicholas paljastaa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash