Miessivustolla alentava kuvateksti naisesta – näyttelijätär iski heti takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

18-vuotias näyttelijäkaunotar Zendaya on tunnettu terveellisistä elämäntavoistaan, häikäisevästä ulkonäöstään ja terävästä kielestään. Zendaya on julkisesti puolustanut monia ja iskee nopeasti Twitter-tilillään rasistisia tai naisten ulkonäköä arvostelevia kommentteja vastaan.

Zendaya huomasi äskettäin seksistisiä kommentteja kirjoittavan Manstagram-tilin jakaneen kauniista naisesta kuvan, johon oli kirjoitettu todella alentava kuvateksti. Zendaya iski omalla kommentillaan heti takaisin naisen puolustukseksi.

Kuvassa on kaunis Shannon-niminen meikkitaiteilija, joka julkaisee opetusvideoita YouTube-kanavallaan. Manstagram oli jakanut Shannonin ennen ja jälkeen -kuvat tekstin kera: ”Tämän vuoksi ensitreffeillämme laitan sinut juoksemaan mailin nähdäkseni hikoiletko meikin pois”. Teksti vihjaa, että nainen ei olisi kaunis ilman meikkiä ja meikkikerroksen alta tulisi paljastumaan miehelle ikävä yllätys.

Zendaya sivalsi kanavaa välittömästi julkaisemalla itsestään silmälasit päässään kuvan, jossa suostuu lainaamaan lasejaan miehille, koska Shannon näyttää tyrmäävän kauniilta kummassakin kuvassa.